Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ovidiu Biber: Concediu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ovidiu Biber: Concediu Share Ovidiu Biber: Concediu


 

 

 

E din ce în ce mai dificil să fii într-un concediu în care nu mai eşti conectat la nimic de acasă. Îmi amintesc de liceu când mă duceam la mare, nu aveam telefon şi îmi cumpărăm o cartelă din staţiune pentru a-i suna pe ai mei o dată la două zile sau chiar mai rar pentru că impulsul era scump. Acum, oriunde ai pleca ai acces la internet cel puţin şi e suficient să nu te deconectezi complet, niciodată. Poate în anii următori voi reuşi să ajung pe o insula cu adevărat pustie şi fără Wi-Fi. Nu aş vrea să fiu complet izolat însă familia mea merită toată atenţia. Anul acesta am ales Grecia pentru deconectare și am reușit să petrec și una dintre cele mai frumoase zile de naștere alături de ai mei.

În ultimele luni cu greu am reuşit să le acord măcar o zi în care să nu fiu distras de pregătiri, organizare, probleme de rezolvat. E adevărat că şi rezultatul a fost pe măsură însă timpul cu ai mei rămâne pierdut în perioade ale vieţii celor mici pe care nu am vrut să le ratez.

Acum, pe plajă, mă pun la punct cu toate: ce a mai făcut cel mic, ce planuri mai are cel mare şi ce vrea soţia mea să schimbe prin casă. E momentul lor şi îl dedic în totalitate pentru a-mi lua revanşa dar şi pentru că energia lor mă ajută să merg mai departe, oricând!

Să ne auzim cu bine, după concediu!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.