Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | KFC Coffee Corner Dorobanți şi Hop Garden

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | KFC Coffee Corner Dorobanți şi Hop Garden Share NOU ÎN ORAȘ | KFC Coffee Corner Dorobanți şi Hop Garden


 

 

KFC Coffee Corner Dorobanți
KFC România a dechis cel de-al doilea Coffee Corner din București, amplasat în interiorul restaurantului KFC Dorobanți. Noua cafenea vine cu un meniu ofertant ce are la bază cafeaua Seattle’s Best Coffee proaspăt măcinată și cuprinde Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte, Iced Latte sau Cappuccino, precum și produse de viennoiserie: croissante, pain au chocolat, Stracciatella mousse, Panna Cotta, Carrot Cake sau Cheesecake cu topping de ciocolată sau afine, dar și alte deserturi pe care fanii KFC le pot încerca.

NOU ÎN ORAȘ | KFC Coffee Corner Dorobanți şi Hop Garden

Calea Dorobanților nr. 239, tel: 0213108438, program: L-D: 08:30-23:00, www.kfc.ro

" "

Hop Garden
Pe 7 iunie s-a inaugurat la București Hop Garden, o berărie ce dorește să devină locul ideal pentru petrecerea timpului liber, în care clienții să trăiască experiențe memorabile datorită combinației de bere rece, mâncare gustoasă, muzică live și prețuri accesibile: „un loc pentru și despre prieteni, pentru povești la o halba de bere asezonată cu delicii culinare: mici, coaste, burger și multe altele”. După berea la draft, muzica live este următoarea atracție a locului, berăria are trupa casei, dar organizează frecvent și evenimente cu trupe consacrate sau cu artiști independenți.

NOU ÎN ORAȘ | KFC Coffee Corner Dorobanți şi Hop Garden

Splaiul Unirii nr. 225, tel: 0770448443, program: L-V: 10:00-00:00, S-D: 10:00-02:00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută