Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


SERIA DE CONCERTE „VINEREA VERDE“. PIAȚA HUET

De la sfârşitul lunii iunie şi până la sfârşitul lunii august, Biserica Evanghelică CA Sibiu din Piaţa Huet va găzdui în fiecare vineri de la ora 12:15 Seria de concerte “Vinerea Verde”. Acestea vor fi susţinute în Ferula Bisericii, datorită lucrărilor de reabilitare/restaurare a monumentului istoric Biserica Sf. Maria. În galeria Ferulei şi-a gasit locul provizoriu orga mică, Hahn, care va acompania toate cele zece concerte.

 

MODĂ

Feeric Fashion Week

Feeric Fashion Week este evenimentul care aduce la Sibiu un pic din strălucirea marilor capitale mondiale ale modei: Paris, New York, Londra.

 

PIAȚA MARE

Spectacol ”Geneza”

Devenit deja tradiție, fiind totodată unul dintre cele mai importante spectacole ale stagiunii, „Geneza” din Piața Mare va aduce în fața publicului 4 momente originale.

 

CICLISM

Campionatul Național

În 21 iulie Federația Română de Ciclism și ACS Procycling organizează CN de Mountain Bike Cross Country Olimpic (XCO) în Stațiunea Păltiniș, zona Arena Platoș.

 

ESENȚIAL Aflat la prima ediție, SIBIU SOUND FESTIVAL se va desfășura între 20 și 22 iulie 2018 în Parcul Sub Arini. Intrarea la concerte este gratuită.

Festivalul aduce în fața sibienilor cele mai importante trupe locale care au piese compoziție proprie. Timp de 3 zile vor fi concerte cu trupe și muzicieni din zona underground, mai puțin cunoscuți, dar și trupe sibiene renumite, oferind acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții mai mult decât decente, susținuți de echipamente de scenă profesionale. Este primul festival de acest gen din țară, realizat cu scopul de a sprijini comunitatea prin ridicarea nivelului cultural local și prin promovarea creațiilor muzicale originale.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.