Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 20 – 26 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 20 – 26 iulie 2018 Share Free în București | 20 – 26 iulie 2018


 

 

Sâmbăta Sonoră | Félix Blume (FR/MX)
Vineri, 20 iulie, de la ora 20:00, noul episod „Sâmbăta Sonoră” îl aduce la Apollo111 pe Félix Blume, artist sonor și inginer de sunet. Va fi o sesiune de ascultare a lucrărilor acestuia, urmată de o prezentare a proiectelor realizate de artiștii Mara Mărăcinescu, Maria Balabaș, Simina Oprescu, Anamaria Pravicencu, Zsolt Sütő, Octav Avramescu și Sara Lana (BZ).

Free în București | 20 - 26 iulie 2018

Summer Haggle ll – Târguiala de vară @Acuarela
A doua ediție Summer Haggle – Târguiala de vară se întâmplă sâmbătă, 21 iulie, sub umbreluțele colorate din grădina Acuarela. Între orele 12 și 19 veți putea scotoci printre haine, accesorii, jucării și cărți, toate la prețuri nu doar oneste, dar și negociabile. Din nou, Acuarela organizează un târg cu iz de petrecere, cu muzică și voie bună, burgeri, smoothie-uri și multe altele.

Free în București | 20 - 26 iulie 2018

Easy like Sunday Reggae/Dub
În fiecare duminică (de pe la ora 16:00, până târziu în seară), Hangar Gastropub ne așteaptă pe terasă la o petrecere cu muzică reggae/dub pusă de pe vinil de DJ-ii invitați. Pentru programul de relaxare, Hangar Gastropub vine cu o ofertă generoasă de beri artizanale, cidru, mâncare preparată de Sizzle Kitchen și cafea de specialitate de la Origo.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.