Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Electric Castle: Ziua 0

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electric Castle: Ziua 0 Share Electric Castle: Ziua 0


Ieri s-a dat startul oficial Electric Castle așa cum se cuvine: cu multă distracție și ceva ploaie. Dacă ai vreun amic ce s-a aventurat să meargă la castel cu mașina personală, probabil că ai aflat deja că drumul a fost ceva mai problematic, în ceea ce privește aglomerația și cantitatea de noroi în unele zone. Mno. 

Dar în ziua 0 s-a înregistat și cel mai mare număr de oameni pentru prima zi de festival, adică aproximativ 33.000 care s-au prezentat să-l vadă live pe Damian Marley. Bine, cumva era și de așteptat să se prezinte mai multă lume în prima zi, având în vedere că Marley are un mega-following, dar ne-a prins bine că Electricu a început așa cu un BOOM anul ăsta. Ne-am acomodat mai repede și ar fi fain să păstreze strategia asta și pe anul viitor.

Am dat și noi o fugă să luăm pulsul zonei și putem să vă zicem deocamdată atât: e mișto și e de cizme+pelerine. Așa că nu le uita pe acasă dacă vii azi spre Bonțida. Urmează niște zile super faină, nu le rata!

 

Electric Castle: Ziua 0

Electric Castle: Ziua 0

Electric Castle: Ziua 0

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.