Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Events | Filmele se văd mai bine în parc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Events | Filmele se văd  mai bine în parc Share City Events | Filmele se văd  mai bine în parc


 

 

Timișorenii sunt așteptați de către Caravana Metropolis la proiecţii în Parcul Rozelor, între 24 și 29 iulie. Filmele vor fi proiectate de la orele 21.30, iar intrarea este liberă.

Cele mai noi filme europene, premiate la festivaluri precum Cannes, Berlin sau Sundance, călătoresc în mai multe orașe din țară, împreună cu un echipament performant, un proiector digital mobil de 18 000 lumeni și un ecran gonflabil de 120mp, pentru o calitate a proiecției întâlnită în marile cinematografe din Europa.

City Events | Filmele se văd mai bine în parc

În cadrul „Caravanei Metropolis” vor fi proiectate filme precum „Cu drag, van Gogh” (Hugh Welchman, Dorota Kobiela), nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru Cea mai bună animație, „Loveless” (Regia: Andrey Zvyagintsev, film nominalizat la Oscar și la Globul de Aur pentru Cel mai bun film străin în 2018, câștigător al Premiului Juriul la Cannes în 2017), „Final fericit/ Happy End” (Regia: Michael Haneke, cu: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant și Mathieu Kassovitz), prezentat în competiție la Cannes 2017, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță (Isabelle Huppert) și cel mai bun actor (Jean-Louis Trintignant), „Uciderea cerbului sacru” (Regia: Yorgos Lanthimos, cu: Colin Farrell, Nicole Kidman, Alicia Silverstone). Pe lângă acestea, va fi proiectat și documentarul „România neîmblânzită” (Regia: Tom Barton-Humphreys, cu vocea inconfundabilă a actorului Victor Rebengiuc).

Vizionare super plăcută!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.