Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Causes – Sprijin pentru mămica bolnavă de cancer a unui băiețel de trei ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Causes – Sprijin pentru mămica bolnavă de cancer a unui băiețel de trei ani Share City Causes – Sprijin pentru mămica bolnavă de cancer a unui băiețel de trei ani


La doar 32 de ani, o tânără mămică din Sibiu suferă de cancer. Costurile tratamentului sunt foarte mari iar familia Dianei nu își permite să acopere cheltuielile.

Primele investigații medicale au început în toamna anului trecut. Diana Pânzaru, mămica unui băiețel de doar trei ani, avea dureri de stomac. După câteva teste, a reieșit helicobacter pozitiv, după care o a doua endoscopie i-a determinat pe medici să îi pună diagnosticul de gastrită cronică cu atrofie. Câteva luni mai târziu, Diana a făcut o a treia endoscopie care i-a confirmat temerile – avea cancer.

Tânăra mămică a trecut deja printr-o operație, imediat după aflarea veștii. Intervenția a avut loc la Spitalul Oncologic din Cluj în luna aprilie a acestui an. Din păcate însă, în urma operației, tumora nu a putut fi extirpată în totalitate, povestește una din colegele ei.

La sfârșitul verii, în luna august, pentru Diana urmează o altă încercare. Va fi nevoită să treacă printr-o a doua operație, de data aceasta la Spitalul Oncologic din Brașov. Până atunci însă, tânăra va trece printr-un nou tratament chimioterapeutic.

Costurile operației se ridică la valoarea de 12.000 de Euro, bani pe care din păcate nu își permite să îi plătească. A fost creată chiar și o pagină de facebook, acolo unde sunt postate constant informații în legătură cu tratamentul Dianei.

Cei care doresc să o susțină pe Diana, pot face acest lucru făcând donații în contul RO46BTRLRONCRT0V19663901 .

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.