Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Creating the HealthTech of Tomorrow

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Creating the HealthTech of Tomorrow Share Creating the HealthTech of Tomorrow


În perioada 9-18 iulie se desfășoară cursul de vară “Creating the HealthTech of Tomorrow” organizat de BEST Cluj-Napoca.

Creating the HealthTech of Tomorrow

În prima săptămâna de curs, participanții au avut ocazia de a afla mai multe despre inovații și inovatori în domeniul medical, de a vizualiza aplicații din domeniu și de a participa la traininguri menite să îi ajute în desfășurarea proiectului. De asemenea, și-au ales tema proiectului și au început partea practică.

În weekend-ul 14-15 iulie, voluntarii BEST Cluj-Napoca împreună cu participanții au plecat într-o excursie de două zile devenită deja o tradiție în BEST Cluj-Napoca, numită “Savage Trip”. Am campat în Cheile Turzii, după care am plecat la drum. Am parcurs o parte din circuitul Cheilor Turzii, ajungând să admirăm priveliștea din vârf, precum și relieful carstic de-a lungul Văii Hașdate.

În săptămâna ce urmează, participanții vor lucra la partea practică, urmând să prezinte un prototip al ideii alese pentru examenul final.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.