Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Charmy Pigment Loose Eyeshadow

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Charmy Pigment Loose Eyeshadow Share Charmy Pigment Loose Eyeshadow


Conceptul de cosmetice profesionale AFFECT COSMETICS este nou pe piaţa din România, reprezentând linii de produse cosmetice exclusive, ce servesc femeii moderne pentru un aspect mai frumos, mai modern, mai fresh. Produse de calitate, recomandate de profesionişti, produsele Affect vor satisface şi cele mai exigente aşteptări. Profesional Top Glamorous, unic distribuitor în România al brand-ului vă invită să le testaţi în magazinele sale sau să le comandaţi online de pe site-ul www.topglamorous.ro.
AFFECT COSMETICS reprezintă alegerea cea mai bună dacă vă doriţi un machiaj profesional pe care să-l puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastră, fără să mergeţi într-un salon de înfrumuseţare.
AFFECT COSMETICS vă prezintă CHARMY PIGMENT LOOSE EYESHADOW/FARD DE OCHI UȘOR SCLIPITOR (COLORAT), care vă permit să creați un aspect subtil și romantic datorită nuanțelor frumoase şi a culorilor extrem de pigmentate. Pigmenţii sunt potriviţi atât pentru aplicare umedă dar și uscată, culorile combinându-se perfect, permițându-vă să creați mereu noi jocuri de culori şi să daţi frâu liber imaginaţiei voastre. Desigur, firma distribuitoare vine cu promoţii speciale, respectiv 15% reducere pentru make-up artişti şi saloane de beauty şi 20% reducere pentru absolvenţii cursurilor de machiaj din cadrul Profesional New Consult.
Vă garantăm calitate superioară, compatibilitate optimă cu pielea, proprietăţi superioare la aplicare, termen de valabilitate extins, prețuri accesibile pentru aceste produse excepţionale care revoluționează arta machiajului. Nu ezita, încearcă-le şi vei fi surprinsă!
Site: www.topglamorous.ro
Telefon: 0744.974.775
Email: comenzi@topglamorous.ro
Birou şi săli cursuri: Piteşti, bdul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în parcarea din spatele complexului

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.