Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările Zile și Nopți Timișoara 29 iunie – 5 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările Zile și Nopți Timișoara 29 iunie –  5 iulie 2018 Share Recomandările Zile și Nopți Timișoara 29 iunie –  5 iulie 2018


 

 Iată ce urmează să se întâmple prin oraș, în următoarea perioadă!

1. FESTIVALUL GUSTULUI ROMÂNESC Parcarea Shopping City, 28 iunie – 1 iulie.

Gusturi alese din diferite regiuni ale României culese, reţete preparate în cele mai autentice moduri, timp de 4 zile, de către cunoscutul Chef Cătălin Scărlătescu pentru gurmanzii timişoreni. Accesul este liber.

2. Teatru FETIŢA DIN BOLUL PEŞTELUI AURIU Sala Teatrului German, 29 şi 30 iunie, 19:30.

Piesa regizată de Radu Afrim, o prezintă pe Iris, o fetiţă de 10 ani, din Canada anilor ’60 care, deşi se declară budistă, merge la o şcoala catolică şi are ca animăluţ de companie un peştişor auriu. Un spectacol afrimiam echilibrat până la finalul-final cu Silvia Török, incredibilă în rolul fetiţei Iris, Alex Halka, Olga Török, Horia Săvescu şi Rareş Hontzu.

3. Spectacolul JOCURI FĂRĂ VÂRSTĂ Muzeul Satului Banatean, 30 iunie, 10:00.

Dacă şi vouă vă este dor de jocurile copilăriei(raţele şi vânătorii, elasticul, 1, 2, 3 la perete stai şi multe altele) atunci, sigur ne vom întâlni la evenimentul organizat de Bosch Service Solutions. Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donaţii (o carte sau o jucărie) care va ajunge la micuţii de la Asociaţia COPII.

4. Expoziţia AFIŞE DE FILM Cărtureşti, str. Mercy, 30 iunie, 10:00.

Expoziţia include reproduceri de afișe create în perioada 1950 – 1980 de către principalii ilustratori și desenatori care au marcat arta grafică spaniolă. Unele dintre cele mai reprezentative lucrări din anii ’50, ’60 şi ’70, ale unor ilustratori cum ar fi Francisco Fernandez- Zarza „Jano”, Macario Gomez „Mac”, Jose Maria Cruz Novillo sau Ivan Zulueta pot fi admirate acum şi în Timişoara.

5. MAMA FEST la Bastion – MGM Events, 1 iulie, 11:30.

Bastion – MGM Events, 1 iulie, 11:30. Mame creative şi inspirate, soţi iubitori şi micuţii jucăuşi sunt aşteptaţi la un târg cu produse de soi, create de super mame.

6. CURSURI DE DANS pe 4 iulie, 17:30.

Str. Pestalozzi, nr. 20, sala 2, Curs I – 4 iulie, 17:30. Toţi cei interesaţi de dansul contemporan, copii sau adulţi, sunt aşteptaţi la cele 6 şedinţe ce se vor ţine pe parcursul lunii iulie. Dansul care se află intr-o continuă evoluţie încă de la mijlocul secolului XX, se învaţă la Timişoara.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.