Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Împinge Tava

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Împinge Tava Share Recenzie pe bune | Împinge Tava


 

 

Cei mai buni în branșă

În mod evident, străzile din zona veche a Bucureștiului sunt destinații din ce în ce mai atractive pentru investitorii din domeniul HoReCa. Dincolo de centrul istoric, unde tot ce era disponibil a fost luat, alte zone continua să ofere soluții.

Una dintre ele este strada Eminescu, cea pe care, în ultimii ani, tot soiul de cârciumi și magazine au prins viață. La propriu, fiindcă cele mai multe dintre ele au devenit, în scurt timp, foarte populare. La Împinge Tava este, dacă mai aveați vreun dubiu după ce ați citit numele, un loc în care, mai ales la orele prânzului, se strâng înfometații din zonă sau chiar cei care tranzitează regulat zona.

Spațiul este amenajat simplu, dar foarte practic, având chiar și o mică terasă interioară unde se poate fuma. Imediat ce intri, mirosurile apetisante te trag de nări și nu te lasă să pleci nemâncat. Poți găsi zilnic câteva variante de ciorbe sau supe și multe soluții pentru felul principal, salate etc.

Ce mi s-a părut tare aici este faptul că, în ciuda faptului că un restaurant de tip împinge-tava, această variantă est-europeană (și mai sănătoasă) a fast food-ului, este asociat automat cu ieftineala și economia, oamenii ăștia fac cartofi prăjiți din cartofi adevărați, nu varianta congelată (lego fără gust, cum ar zice un prieten).

Mai mult, au și o excelentă salată de varză murată, cu care am asortat șnițelul de curcan. În funcție de zi puteți găsi limbă de vită cu măsline, sarmale moldovenești cu mămăligă și deserturi excelente, așa că merită să faceți o vizită.

Braseria La Împinge Tava se află pe strada Mihai Eminescu nr. 73, între intersecțiile cu Tunari și Aurel Vlaicu.

Excelentă soluție pentru mâncat ieftin și bun, la prețuri foarte prietenoase și într-o atmosferă foarte decentă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.