Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 29 iunie – 5 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 29 iunie – 5 iulie 2018 Share Free în București | 29 iunie – 5 iulie 2018


 

 

Săptămâna asta la Free în București avem Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu“!

Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu”, unul dintre cele mai mari evenimente culturale de acest gen din zona de sud a României, este organizat de Primăria Capitalei și creart în perioada 29 iunie – 1 iulie.

În cei 11 ani, festivalul „Muzici și Tradiții în Cișmigiu“ s-a bucurat de prezența a 29 de țări și a mii de artiști naționali și internaționali, 700 de meșteșugari și artiști plastici din România și de un public de aproximativ 250.000 de spectatori.

Anul acesta, la cea de-a XII-a ediție se va sărbători diversitatea culturală prin spectacolele unor artiști îndrăgiți și a unor trupe consacrate, aparținând diferitelor minorități culturale sau comunități naționale, pe scena principală urcând ansambluri din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, China, Georgia, Israel, Republica Moldova și Ungaria.

Festivalul va fi deschis vineri de parada costumelor populare și va cuprinde un târg de meșteșuguri și produse autohtone, o zonă gastronomică , se vor organiza ateliere de creație și spectacole de teatru pentru copii, zona de folclor reinterpretat – Fân Zone, o secțiune de cântece și dansuri interpretate de copii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.