Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Events 29 iunie – 5 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Events 29 iunie – 5 iulie 2018 Share City Events 29 iunie – 5 iulie 2018


 

 

Richie Kotzen, 3 iulie, ora 21:00
La Hard Rock Cafe concertează celebrul chitarist Richie Kotzen, împreună cu trupa sa. Cunoscut ca fiind un copil teribil al rock’n’roll-ului, Kotzen are o deja o carieră impresionantă: fost membu al trupelor Poison și Mr. Big, membru activ din 2012 al The Winery Dogs, muzicianul are și numeroase albume solo. Carisma sa face ca fiecare concert să fie o desfătare a spiritelor rebele.

1916 (premieră), 30 iunie și 1 iulie, ora 19:00
„1916”, premiera de la Teatrul Evreiesc de Stat, este un spectacol realizat în contextul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri, în regia și dramatizarea lui Alexandru Berceanu. Având la bază romanul omonim scris de Felix Aderca, prezintă o frescă amplă a societății românești din perioada Primului Război Mondial și din perioada interbelică.

Nicu Alifantis, 1 iulie, ora 19:00
Muzeul Național al Literaturii Române reia seria concertelor de muzică folk în grădină. Invitatul de duminică seara este Nicu Alifantis, despre care Emil Brumaru spunea: „ne scrie cu sufletul pe cîntecul vieții fiecăruia din noi cuvintele-i simple, afectuoase, dulci-amare, lăsîndu-ne destrămați o clipă, reînviindu-ne apoi, mai bucuroși, mai teferi, întru poezia-i caldă”. Intrarea este liberă.

Dulce by Bucharest Gourmet Festival, 29 iunie-1 iulie, de la ora 13:00
Bucharest Gourmet Festival începe anul acesta cu ceva „Dulce”, iar în weekend-ul acesta ne invită la Roaba de Cultură pentru o degustare de înghețată, clătite, cannoli, ciocolată, plăcinte, gaufre , gogoși, prăjituri, brioșe și multe alte bunătăți, fiind primul festival din România în care sunt scoase la înaintare „cele mai cool și mai tentante” truckuri cu deserturi.

Alexandra Ușurelu & band, 29 iunie, ora 20:30
Primăria Sectorului 3 organizează cea de-a XIII-a ediție a „Stagiunii muzicale estivale”, iar vineri va urca pe scenă Alexandra Ușurelu & band, cu un spectacol nou intitulat „Ușor X Jazz” și avându-l invitat special pe saxofonistul și claritnetistul Cristian Soleanu. Concertul va avea loc în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Foișorul de piatră de pe aleea principală. Intrarea este liberă.

Țara surâsului (premieră), 29 și 30 iunie, ora 18:30
Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” prezintă premiera spectacolului „Țara surâsului”, operetă romantică în 3 acte de Franz Lehár, după un libret de Ludwig Herzer și Fritz Löhner-Beda. „Țara surâsului” este o poveste imposibilă de iubire între două lumi. O poveste dulce-amăruie strivită de diferențele culturale dintre educația europeană și tradiția chineză.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.