Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău Share Hello Bacău


Încă îmi răsună în urechi sunetul avioanelor de la Ziua Porților Deschise de la Baza 95 Aeriană. Mărețul MIG 21 Lancer și elegantele F16 au făcut o demonstrație de zile mari, alături de acrobaticele Extra de la Aeroclubul României și celebrii Iacări acrobați.             

 Iată că a venit și vacanța… mă rog nu pentru toți ( mai sunt bac-uri de dat, examene pe la facultăți, multă baftă tuturor!). Piscinele s-au redeschis, chiar dacă vremea mai face nazuri, dar după cum bine se știe, luna iunie este cea mai instabilă din punct de vedere meteorologic. Am auzit că s-a redeschis ștrandul Letea, vechiul loc unde mii de băcăuani și-au răcorit după-amiezele încă din vremuri imemoriale. Și chiar e ieftin, față de o piscină de fițe. 

Că tot veni vorba de vacanțe, am plăcerea de a vă invita la Piatra Neamț, unde, în perioada 1 – 7 Iulie 2018 va avea loc Festivalul Internațional ”Vacanțe muzicale”. Timp de o săptămână, organizatorii au gândit un program care să treacă prin mai multe genuri muzicale, de la muzică corală la tradițională, de la pop-rock la muzică simfonică și jazz.

Hello Bacău

Pe 24 Iunie, începând cu ora 10,00,  Asociația Pasionaților de fotografie invită toți băcăuanii în Piața Tricolorului pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a iei. Vă așteaptă ateliere de pictură, meșteșugari, produse handmade, etc. Obligatoriu, toți participanții trebuie să vină îmbrăcați în bluza tradițională românească.

Vă las acum, abia aștept să plec în căutarea lui Eminescu, la Ipotești, unde va avea loc o tabără de fotografie dedicată marelui poet.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.