Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 lucruri de care să ții cont când faci o recenzie pe Facebook

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 lucruri de  care să ții cont când faci o recenzie pe Facebook Share 5 lucruri de  care să ții cont când faci o recenzie pe Facebook


Sunt trei feluri de recenzii, evaluari  care se fac cel mai des pe paginile de Facebook: 5 stele pentru servicii bune sau foarte bune sau date de prieteni; 4 stele date de cei care ar face o recenzie dar nu sunt convinși și dacă tot nu sunt convinși, nu dau 5 stele; 1 stea dau cei nemulțumiți, care vor neapărat să penalizeze pagina.

Iată 5 lucruri de care e bine să ții cont când faci o recenzie:

  1. Nu te grăbi să dai doar 1 stea ca penalizare, gândește-te că poate și tu ai fost nedreptățit când ai primit un 2 la școală, în loc de măcar un 4.
  2. Nu da 4 stele, doar ca să nu dai 5 stele. Ori ai un motiv și atunci scrie-l, ori dai 5, ori nu mai dai. Te supărai la școală când  în loc de 10 îți punea  un 9 sau un 8, nu?
  3. Înainte de a  face recenzia, citește ce zic și ceilalți, te va ajuta cu siguranță să faci o evaluare corectă.
  4. Nu da recenzie doar cu stele, fără text. Este importantă părerea ta, pentru cei care vor să vină în locație, dar nu o cunosc.
  5. Fii pozitiv când faci recenzii și invită lumea în locație. Când intră mulți clienți intr-o locație, cresc încasările, salariile și implicit calitatea serviciilor.

Suntem înrăiți de tot ce vedem la televizor sau pe Facebook, despre mitinguri și greșeli de guvernare, despre  incompetența și gestionarea proastă a banilor prin țară, despre rușinea de a pleca din România pentru a avea o viață decentă.

Avem și  pretenții pentru că am fost în excursii în străinătate și am văzut cum poți fi servit. Cerem, pe bună dreptate de la cei din România același nivel de calitate a tot ceea ce cumpărăm.

Ei, de aici și până la a intra în conflict cu un ospătar sau un vânzător nu e decât un pas. Nu cădea pradă conflictului, ajută-l pe cel care te servește să te servească mai bine și o să fii mulțumit.

Te-ar putea interesa:

5 lucruri de care să ții cont dacă ai o pagină de Facebook

De ce trebuie să ai o pagină de Facebook dacă ai un restaurant

5 lucruri pe  care mi-aș dori să le văd pe pagina de Facebook a unui restaurant

Curs Andrei Baciu

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.