Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Vară fără bronz nu există, dar bronz fără probleme da!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vară fără bronz nu există, dar bronz fără probleme da! Share Vară fără bronz nu există, dar bronz fără probleme da!


Au venit mult așteptatele zile de vară când temperaturile ridicate te îndeamnă la răsfăț pe plajă sau la ștrand. Dacă tot ce îți dorești e să stai la soare și să ”prinzi” bronzul perfect, atunci trebuie să ai în vedere câteva reguli simple care te vor ține departe de probleme vara asta.

(#1) Evită expunerea la soare între orele 11-15 când radiațiile solare sunt cele mai intense. 

(#2) Aplică produsul de protecție cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare astfel încât pielea ta să fie protejată. Părțile sensibile ale corpului cum ar fi zona ochilor, urechile, gâtul, decolteul, brațele, dar și genunchii se bronzează mai intens și de aceea necesită mai multă protecție.

(#3) Obține bronzul treptat! În primele zile de expunere la soare folosește un produs cu factori de protecție mai mare și nu sta timp prelungit la soare. Apoi poți prelungi timpul de expunere la soare și poți folosi un produs cu factor de protecție solară mai mic.

(#4) Reaplică produsul de protecție la fiecare 2-3 ore.

(#5) Amintește-ți că apa și nisipul reflectă razele solare crescând riscul de arsură.

(#6) Bronzul nu te protejează de arsuri, de aceea nu întrerupe folosirea produselor de protecție solară chiar dacă ești deja bronzată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.