Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salut Timișoara | Când zeii ies la joacă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut Timișoara | Când zeii ies la joacă Share Salut Timișoara | Când zeii ies la joacă


 

Poate altădată ar fi fost supărător faptul că timp de o lună o parte a lumii se oprește în loc și urmărește cu sufletul la gură ce se întâmplă la un campionat mondial de fotbal.

Dar statisticile zic că actualul campionat care se desfășoară în Rusia va fi vizionat de peste 3,5 miliarde de spectatori. Deci marketingul făcător de bănuți a învins. Nici măcar doamnele nu mai pot protesta că soții rămân pironiți cu berea și semințele aferente în fața televizorului, nu de altceva dar le vedem din ce în ce mai des pe stadioane, ba chiar au și o Ligă a campioanelor.

Deci fotbalul a ieșit deja din teritoriul masculin. Este pentru toată lumea, naște pasiuni, drame, idoli și mai ales câștiguri colosale. Ne gândeam să vă recomandăm un loc în oraș unde puteți trăi meciurile lui Ronaldo, Messi, Suarez, Neuer ori Griezman ca pe orice stadion. L-am găsit, se cheamă #anturaj și pe lângă proiecțiile pe un ecran gigantic puteți savura și niște bere rece cu pizza pe vatră. Trăim așadar zile și nopți pline de adrenalină și spectacol, ne bucurăm, scandăm, ne mai întristăm că am plusat greșit la pariuri, dar asta este viața de suporter, fie el activ sau pasiv. Vocea rațiunii ne smulge totuși de la firul ierbii și ne amintește că mai există și altă viață după fotbal.

Să ne ocupăm deci și de ce e dincolo de gazon. Muzica poate face mereu concurență cu brio fotbalului.

Toate serile în care vrem să evadăm din careul de 16 m duc către Jazz Tm (29 iunie-1 iulie). Piața Victoriei va dribla simțurile în ritm de jazz. Mai avem și alte ponturi de evadare: pe 22 iunie spectacolul „Incendii” încheie stagiunea Tetrului Maghiar iar pe 23 iunie are loc Timișoara Air Show, cel mai mare spectacol aviatic din vestul țării.

Chiar și filmul vă poate scoate din lumea cornerelor, loviturilor de la 11 metri sau a faulturilor. Cuplul de nedespărțit din lumea cinematografiei, Javier Bardem și Penelope Cruz vă va arunca într-o situație limită, dilematică în pelicula: “Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar”. Acum revenim la telecomandă, modul fotbal, Enter!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.