Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

„Ploaia” de Alin Vaida

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Ploaia” de Alin Vaida Share „Ploaia” de Alin Vaida


Jazz in the Park bate la ușă și este tot la ce mă pot gândi. Mai am un interviu despre festival în acest număr și am tot stat și m-am gândit despre ce să scriu acest mic articol, ca să nu mă repet sau ca să nu devin prea sufocant cu subiectul festivalului. Așa că am ales să scriu despre ploaie.

Ploaia este un fenomen meteorologic des întâlnit care se manifestă prin căderea din cer a picurilor de apă rezultați în urma condensului vaporilor din atmosferă. Pentru unii, ploaia e un prilej să stai în casă. Pentru alții, ploaia e mană cerească, dar pentru un organizator de evenimente, ploaia e un ghimpe al naibii de mare.

Să faci evenimente înseamnă să sincronizezi foarte multe sarcini și elemente într-o armonie cât de apropiată de perfecțiune care să dureze un pic de timp (pentru unii 2 ore, pentru alții 11 zile). Cei mai timizi aleg să o facă în săli special amenajate. Cei curajoși, care vor să experimenteze, se duc afară. Iar ploaia și fenomenele meteo sunt cam singurele lucruri pe care nu le poți controla în evenimentul tău. De asta e un ghimpe.

Doi prieteni dragi au avut eveniment weekendul trecut și ambii s-au strecurat cum au putut printre ploile ce au avut loc. Iar eu stăteam la geam și țineam cu ei, că altceva nu puteam face. E kryptonita organizatorului această ploaie.

Dar ploaia, dragi prieteni, poate fi bătută prin energie pozitivă și prin participare. Așadar, dragilor, dacă țineți la evenimentele din oraș, alegeți să participați în orice condiții! Noi, organizatorii, o să vă apreciem!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută