Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Petrecerea Brățărilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecerea Brățărilor Share Petrecerea Brățărilor


Cine are chef de-un chef la mijloc de săptămână trebuie să treacă miercurea pe la After Eight, când are loc Petrecerea Brățărilor, un party săptămânal care ar trebui să devină noul tău ritual.
La petrecerea din discuție treaba stă cam așa: cei de la After Eight au simțit că miercurea e o zi cam ciudată pentru un party lover, mai ales pentru că nu prea are ce să facă. Așa că creat pus ei de un motiv de ieșit din casă, la un fel de pre-party pentru the weekend party. Și cu timpul a devenit un event așa de mișto că, sincer, e mai fain ca multe alte petrecere de weekend, pe cuvânt. Se pun la bătaie 3 brățări din care poți alege, fiecare cu un mesaj diferit care-ți arată intențiile: verde (Accept invitația ta la un cocktail), roșu (Îmi plătesc eu nota) și albastru (Sunt dispus să te invit la un cocktail, ai 3 minute să mă convingi!). Alegi brățara și ea comunică în primă fază pentru tine, tu stai liniștit, te bucuri de muzică. Hai, așa-i că ești curios să vezi cum decurge o noapte la Petrecerea Brățărilor? Atunci hai miercurea în After Eight!

În fiecare miercuri
After Eight
www.facebook.com/aftereightcocktailclub 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.