Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Ibric Coffee Shop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Ibric Coffee Shop Share Nou în oraș: Ibric Coffee Shop


Pssst… ați aflat? Mai există o sursă de cafea în Cluj! Poate fi și ăsta un job full time, să ții pasul cu toate localurile noi care se deschid în oraș și să mergi să le încerci, pentru că parcă-n fiecare săptămână mai răsare câte un nume nou pe lista de „where to” din Cluj.
Dar acum vorbim despre Ibric Coffee Shop, o cafenea mică deschisă pe Ghoerghe Șincai, unde ne putem face acum plinul de cofeină. Despre spațiu în sine nu sunt multe de zis – Ibric Coffee Shop e super micuț și cu un vibe tineresc. Au o singură masă cu vedere spre stradă, așa că dacă ești norocos și o prinzi liberă ai la ce să te uiți, dar cel mai probabil vei alege să-ți iei cafeaua în varianta to go și vei lenevi cu ea pe-o bancă din zonă (așa cum am făcut noi). Aici se servește cafea de specialitate în toate formele ei clasice (de la Espresso strong aromat, la Cappucino-uri și altele), la care adugăm și câteva opțiuni cu un personal touch pe care nu le găsești chiar peste tot (de exemplu, un masala chai latte care este SUBLIM). Dacă nu căutați neapărat lucruri din zona cafelei, la Ibric Coffee Shop găsiți și fresh-uri, diferite feluri de limonadă (una integrată chiar în cafea) și ceaiuri calde sau reci, după preferințe. Cât despre prețuri, sunt chiar mai joase decât te-ai aștepta pentru o cafea bună în Cluj, și cumva asta are sens pentru că Ibric Coffee Shop are un fel de vibe din ăsta studențesco-boem – sau cel puțin așa ni s-a părut. Dar student sau nu, e de vizitat!

Str. Gheorghe Șincai nr.3
0721 436 036
www.facebook.com/Ibric-Coffee-Shop 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.