Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Namaste India 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Namaste India 2018 Share Namaste India 2018


Opt artiști de excepție vor urca pe scena Auditoriumul în cadrul Namaste India, un festival ce aduce în prim plan câteva din secretele culturii indiene!
Evenimentul este organizat de Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, cu sprijinul ICCR (Consiliul Indian pentru Relații Culturale, Ministerul Culturii din India) și susținerea Ambasadei Indiei la București. Ajuns la cea de-a 8-a ediție, Namaste India se prezintă ca un spectacol de muzică și dans și, în același timp, este o invitație deschisă pentru clujeni la cunoaștere. „Veți putea asculta fascinanta îmbinare a flautului din bambus și a santurului, în interpretarea tinerilor muzicieni Bhaskar Das și Satyendra Singh Solanki. În a doua parte a serii, Kuchipudi, unul din cele opt stiluri de dans clasic indian, va fi prezentat pentru prima dată la noi în țară de maestra Vyjayanthi Kashi, însoțită de patru studenți ai școlii sale de dans.” spun organizatorii evenimentului.
Ai sau nu o pasiune deja-formată pentru clutura indiană, Namaste India te invită la o seară de celebrare și înțelegere. Activitățile din program sunt diverse, abordând subiecte ce pot fi de interes tuturor categoriilor de public. Festivalul te transpune fix în acea parte a lumii, plină de exotism și spiritualitate și este cu adevărat un spectacol diferit de altele prezentate pe scene clujene.

3 iulie
Auditorium Maximum
www.namasteindia.ro 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută