Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Locuri răcoroase din Sibiu pentru zile caniculare de vară!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Locuri răcoroase din Sibiu pentru zile caniculare de vară! Share Locuri răcoroase din Sibiu pentru zile caniculare de vară!


În toiul verii, tot ce îți poți dori e un loc în care să te ascunzi de soare și căldură. Chiar dacă de pe străzile încinse ale Sibiului se pot zări uneori crestele înzăpezite ale munților, această priveliște nu are puterea de a învinge canicula.

Dacă ești nevoit să faci drumuri în timpul zilei, fă cel puțin o pauză scurtă într-unul din parcurile orașului. Umbra copacilor e infinit mai sănătoasă decât orice aparat de aer condiționat. Dacă timpul îți permite, așează-te la o terasă și servește o limonadă fără îndulcitori și cu 2-3 cuburi de gheață. Grădina vieneză de la Cafe Wien este o oază de umbră și liniște în inima orașului. Atunci când ai un program prea încărcat, răcorește-te din mers cu câteva globuri colorate și delicioase de înghețată de la numeroasele gelaterii din centrul Sibiului.

În zilele libere, fugi de betoanele încinse ale orașului pe aleile umbroase ale pădurii Dumbrava de lângă Sibiu sau ia-ți porția de bălăceală și soare la Ștrandul Aqua Fun, deschis în fiecare zi a săptămânii între orele 09:00 și 19:00.

În apropierea orașului, ai răcoare din plin pe Transfăgărășan la Bâlea Lac, unde temperaturile nu urcă de obicei peste 16 grade, sau pe potecile umbroase ale Păltinișului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.