Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Juriul” de Mitichi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Juriul” de Mitichi Share ”Juriul” de Mitichi


Competiţia Feeric 33 derulată la nivel internaţional şi destinată tuturor designerilor aboslvenţi sau încă student cu maxim un an de carieră şi maxim 2 colecţii lansate, a escaladat ca şi proiect în limite neimaginate atunci când am decis să îl lansăm. După cum îi spune şi numele este vorba de un proiect de viitor prin care ne oferim suportul tinerilor designer. Este de fapt mai mult decât suport. Este modul prin care punem platforma Feeric Fashion Week în sprijinul celor ce se afla la început de drum pentru a-I propulsa rapid în business-ul dur al modei. Pentru a fi siguri că rezultatele sunt pe măsura dezvoltării proiectului, am apelat la oameni de specialitate, personalităţi din lumea modei, pentru a decide câştigătorii. Încă de la prima, ediţie Feeric 33 este considerată una dintre cele mai importante 10 competiţii de modă din lume şi asta se datorează premiului uriaş, 3 ani de contract cu designerul câştigător în care vom investi în producţie, imagine şi relatii comerciale, dar şi prezenţei în juriu a Lianei Satenstein de la Vogue USA, a lui Ricardo Terzo de la Vogue Italia, Raoul Keil redactor şef la Schon Magazine şi a Adrienei di Lello de la Elle Italia. Alături de ei mai sunt Diane Pernet, preşedinte ASVOF, Patricia Lerat, coordonator Designers Apartment Paris şi Elisabeta Tudor reprezentant Now Fashion.

Sunt unii dintre cei mai competenţi oameni din industrie care vor da un plus de valoare competitive şi celor implicaţi. Nu doar câştigătorul comepetiţiei este premiat. Un alt concurent va primi o bursa de studii gratuită oferită de IED – Istituto Europeo de Design oferită chiar de Giovanni Ottonelo, directorul artistic al institutului. Prin parteneriatul strategic semnat cu V for Vintage vom oferi posibilitatea unuia dintre designer să expună gratuity în cadrul târgului. De asemenea IT Elite Milano va oferi posibilitatea de expunere a produselor în showroomul din Milano. Ne-am propus să investim în viitor. În creaţie şi în ceea ce România poate oferi dar deschidem platforma internaţional şi pentru alţi designer. Sunt 15 români în finală şi ne mândrim că au fost aleşi de către scouterii Feeric Fashion Week din Asia, America de Sud, Americ De Nord şi Europa. Fiţi cu ochii pe cei 33 de finalişti ce sunt prezentaţi pe contul de Instagram @f33ric şi fiţi alături de noi la Finală compeţitiei în 18 iulie la Redal Expo.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.