Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Park

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Park Share Jazz in the Park


Ultimele zile de festival

După ce în prima parte de festival Jazz in the Park ne poartă prin diferite zone ale orașului, ei bine, spre final este timpul să ne întoarcem acolo unde i-am cunoscut pentru prima dată. În Parcul Central. De joi (26 iunie) și până duminică (1 iulie) concertele din parc se vor desfășura pe 3 scene principale: main stage, alternative stage și România 100, o scenă special dedicată ultimelor 100 de ani din muzica românească.
Fiind foarte multe nume programate în zilele respective, ar fi puțin impractic doar să vi le înșiruim pe toate, așa că o să încercăm doar să selectăm câteva pe care noi musai vrem să-i prindem pe scenă: Gallowstreet, The Herbaliser, Nouvelle Vague și Fanfara Ciocârlia. Fiecare din aceste nume sunt the closing act pe main stage pentru câte o zi și headlineri de festival, așa că merită să-i ascultați la ceas de seară în parc. La listă se mai adugă Luiza Zan Trio (duminică, ora 21, main stage) și cele patru concerte din seria România 100 unde vor cânta din nou Jazzybit, plus Bogdan Vaida, Maria Casandra & Sorin Romanescu și Sorin Romanescu Duo “Tribute to Johnny” în câte o zi. Din păcate, având un program ofertant, e posibil să pierdem ceva performance-uri sau să fim nevoiți să ne împărțim în 2 locuri – dar, sincer, face și asta parte din atmosfera de festival.
Jazz in the Park aduce Clujului un fel de distracție de care nu se bucură prea des. E un event puțin paradoxal, pentru că am putea spune că e în egală măsură alert și chill, dar nouă ne place asta. Ce ziceți, ne vedem în parc?

www.facebook.com/jazzintheparkromania 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.