Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Frescobar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Frescobar Share Frescobar


Frescobar există de ceva vreme, dar trebuie să recunoaștem că a trecut ceva vreme de la ultima vizită. Dar cum a năvălit căldura peste noi (exceptând momentele de ploaie), ne-am propus să vă povestim și despre locuri ceva mai sănătoase și mai diurne, așa că ne-am pus pe cercetat oferta de pe piață. Așa că, evident ne-am gândit Frescobar, un fresh & smoothie bar pe care l-am testat imediat după ce l-am găsit. Și care ne-a dat pe spate de la prima înghițitură.
Meniul se ridică așteptărilor ce chestii proapsete și văratice. Freshurile sunt absolut delicioase (în orice combinație ați vrea) iar smoothie-urile sunt fine și consistente. Dacă vreți și un snack între mese sau un desert sănătos, Frescobar servește și salate de fructe proaspete și răcoritoare și iaurturi aromate cu fructe. E musai să vă spunem și că servirea e excepțională. Mai mult, au introdus recent și o politică mai „ecofriendly”, așa că dacă vă prezentați pe la ei cu propria sticlă reutilizabilă de acasă primiți de la ei un fruct.

Încearcă @ Frescobar
Aici e după pofte și preferințe. Într-o zi poate vrei un fresh doar de portocale, în altele poate te lovește pofta de ceva combinație și mai adaugi tu ingrediente. Poți să-ți concepi chiar tu fresh-ul sau smoothie-ul cu ingredientele enumerate în meniu. Dacă nu te poți decide, mergi pe mâna staff-ului.

Str. Barițiu și str. Napoca
0730 373 726
facebook.com/frescobar.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.