Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Sibiu Share Free in Sibiu


SIBIU STREET ART. ARTA STRĂZII ÎN ȘCOLI

Primul Tur de Artă Stradală din România, care cuprinde acum 47 de picturi murale și peste 3.500 metri pătrați de culoare, va fi completat în acest an cu noi lucrări care vor însufleți zidurile gri și vor regenera întreg spațiul urban. ema ediției este #CanYouFeel?, artiștii având libertatea să exprime ceea ce simt atât prin murale de mari dimensiuni, cât și prin instalații de artă, sculpturi sau performance-uri. Evenimentul va avea loc între 2-8 iulie.

 

TIFF SIBIU

Ediția a 12-a a TIFF Sibiu va avea loc în perioada 20-24 iunie 2018 în diverse spații din Sibiu și împrejurimi. Accesul la proiecțiile din Piața Mare este liber.

 

CONCERT SIMFONIC

Zilele Muzicale Româno-Americane aduc “American & Romanian musical intersections”, un concert de excepție în Piața Mare. Accesul este gratuit.

 

FESTIVAL DE DANS

O nouă ediție a Sibiu Dans Festival va avea loc în Piața Mică a Sibiului, în ultimul week-end al lunii iunie. Accesul publicului este liber.

 

HERMANNSTADTFEST- FESTIVALUL ARE DREPT SCOP PROMOVAREA CALITĂȚILOR VOCALE, ARTISTICE ȘI CREATIV-MUZICALE ALE TUTUROR ARTIȘTILOR CARE VOR URCA PE SCENĂ.

Festivalul Internațional de muzică pentru copii și adolescenți Hermannstadtfest este o manifestare culturală anuală  organizată de Asociația Domy Music Star Sibiu, Palatul Copiilor Sibiu și Asociația Club M, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Sibiu și Asociația David Petrovici pentru Copii București .Concursul se va desfășura în perioada 22-24 iunie la Cercul Militar și accesul oricui este gratuit.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.