Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Arhetipuri

Free in Cluj
Grupul statuar ”Arhetipuri”, realizat de sculptorul Liviu Mocan, va putea fi privit timp de două săptămâni de clujeni în Piața Unirii, înainte de a pleca spre Marea Britanie. Vernisajul expoziției din Piața Unirii va avea loc duminică, 1 iulie 2018, ora 21.00, dar lucrările vor fi expuse din 25 iunie până în 12 iulie 2018.

Horea Poenar la Book Corner

Free in Cluj
Pe 27 iunie, ora 18, la Book Corner Librarium va avea loc lansarea volumului Horea Poenar – Locuri blînde pentru Aura, un roman despre timp și despre povestea unei fotografii călătoare.

Garage Sale & Chillout Session

Free in Cluj
Colectiva Gazette și ICare vă așteaptă pe 30 iunie (ora 17) la Garage Sale & Chillout Session, o ocazie de cumpărături cu scop caritabil și muzică faină pe fundal.

Trivia a la T

Free in Cluj
Doamna T te așteaptă la quiz! În fiecare miercuri de la 19.45 hai în cea mai boemă cafenea din Cluj să-ți etalezi cunoștințele în 6 runde de întrebări diverse.

Ultimul ceai dansant

Free in Cluj
„Cum s-ar fi transformat matematica, dansul și șahul, dacă s-ar fi putut găsi destule elemente de convergență între ele, astfel încât să poată da naștere unei discipline de sine stătătoare?” Poate e o întrebare la care nu ne-am gândit pâmă acum, dar îi aflăm răspunsul într-un spectacol fascinant la Fabrica de Pensule pe 28 iunie!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.