Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București perioada 22-28 iunie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București perioada 22-28 iunie 2018 Share Free în București perioada 22-28 iunie 2018


 

Poți alege să mergi la un concert Hai-Ku Dream Cello, la un atelier creativ gratuit pentru copii sau de ce nu la o serie de trei proiecții de filme adaptate după piese de teatru german contemporan. 

CONCERT: Hai-Ku Dream Cello [AT/RO]

Miercuri, 27 iunie, Green Hours jazz-café prezintă concertul Hai-Ku Dream Cello, susținut de violoncelista elvețiană, stabilită la Viena, Clementine Gasser, în colaborare cu poetul român Peter Sragher. Spectacolul este organizat în parteneriat cu Cancelaria Federală a Austriei – Departementul pentru artă și cultură și începe la ora 19:00, intrarea fiind liberă.

Free în București perioada 22-28 iunie 2018

ATELIERE: Construim Muzeul la cutie

Muzeul Național al Țăranului Român a pregăti o serie de ateliere creative gratuite pentru copii, sub titulatura „Construim Muzeul la cutie”, ce se vor desfășura până pe 5 octombrie. Următorul atelier este programat pentru perioada 25 – 29 iunie și este un workshop de animație susținut de Nina Mihăilă. Pentru detalii și înscrieri, accesați pagina de facebook a muzeului.

Free în București perioada 22-28 iunie 2018

FILM: Frica mănâncă sufletul (1974)

Goethe-Institut București organizează o serie de trei proiecții de filme adaptate după piese de teatru german contemporan. Astfel, pe 26 iunie, la MACAZ – Bar Teatru Coop. va fi proiecția filmului Angst essen Seele auf / Frica mănâncă sufletul (1974), regizat și scris de Rainer Werner Fassbinder. Proiecția va fi urmată de o discuție cu regizorul de film și teatru Radu Jude.

Free în București perioada 22-28 iunie 2018

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.