Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Ce faceţi după nuntă cu florile?” de Dana Dancu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Ce faceţi după nuntă cu florile?” de Dana Dancu Share ”Ce faceţi după nuntă cu florile?” de Dana Dancu


Iată aici câteva idei şi soluţii despre cum trebuie să procedaţi şi ce aţi putea face după nuntă cu florile.

Buchetul de mireasă, cel de nasă şi cele ale domnişoarelor se pot usca , presa, petalele florilor se pot adauga la lumânări, se pot face mărturii sau se pot insera în agende.

Aranjamentele centrale se pot oferi invitaţilor la sfârşitul evenimentului, se pot dona unui azil de bătrâni sau unei fundaţii de binefacere făcând o imensă bucurie celor de acolo, pot fi duse la mormântul unei persoane dragi, dimineaţa imediat după eveniment, pentru a evita ca florile să îşi schimbe aspectul.

Înainte de a face toate acestea, trebuie să ştiţi următoarele:

Pentru a oferi invitaţilor aranjamentele centrale, trebuie să fiţi pregătiţi cu o rolă de hârtie pentru ambalat şi să fiţi atenţi ca invitaţii să nu plece şi cu suportul pe care sunt asezate florile şi să nu-l deterioreze.

Majoritatea locaţiilor de evenimente, cer ca furnizorii să strângă noaptea sau cel târziu dimineaţa la prima ora logistica închiriată, în această situaţie voi trebuie să informaţi firmele contractate despre acest aspect. Suporţii trebuie eliberaţi,în cazul în care nu există o taxa de demontare, depozitând în acord cu restaurantul florile într-o zonă răcoroasă.

Având în vedere că tehnica a avansat, trebuie să întrebaţi floristul şi despre cum puteţi demonta aranjamentele şi cum trebuie păstrate ulterior pentru a vă bucura sau folosi de ele.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.