Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 22-28 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 22-28 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 22-28 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu


Ce recomandări are Horia pentru noi în următoarea perioadă? Avem spectacole de teatru șiproiecții de film!

Vineri, 22 iunie, ora 19.15: Câteva conversații despre o fată foarte înaltă, Cinema Elvire Popesco

Regizorul Bogdan Theodor Olteanu ne propune o tulburătoare poveste, destinată unui public fără prejudecăți. Un film despre care se va vorbi cu siguranță!

Vineri, 22 iunie, ora 19.00: Carousel, la Bulandra

O splendoare pe scândură, adaptată de Andrei Şerban şi Daniela Dima după piesa „LILIOM” de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang. Vlad Ivanov, acompaniat de Alexandra Fasolă sau de Ana Ularu, e stelar.

Vineri, 22 iunie, 19.30: Jocul de-a vacanța, la Odeon

Piesa e pe Must-See-List, pentru că e adaptată și regizată de Andrei și Andreea Grosu, dar și pentru că e a lui Mihail Sebastian, unul dintre autorii mei favoriți. Îi adaug, ca argumente, pe Andi Vasluianu, Elvira Deatcu și Constantin Cojocaru.

Sâmbătă, 23 iunie, ora 19.00: The Sunset Limited, la Unteatru

Andrei și Andreea Grosu, de această dată la ei „acasă”, ni-i aduc sub luminile rampei pe Șerban Pavlu și pe Richard Bovnoczki în piesa lui Cormac McCarthy. Pentru cunoscători, e arhisuficient!

Luni, 25 iunie, ora 20,45: Chipuri, locuri, la Cinema Elvire Popesco

Documentarul „Chipuri, locuri/ Visages villages”, de Agnès Varda şi JR, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 29 iunie e un film de neuitat. Producție nominalizată la Oscar 2018.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.