Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Ovidiu Biber | #dreamers

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ovidiu Biber | #dreamers Share Ovidiu Biber | #dreamers


AFTERHILLS a încheiat cea de-a două ediție reușind să livreze oamenilor veniți la festival, din toate colțurile țării dar și din străinătate, ceea ce a promis. Cele 4 zile de festival au adus pe lângă un record mondial – cel mai mare Dreamcatcher din lume, un record pentru zona Moldovei în materie de persoane prezente la un festival. Astfel, AFTERHILLS a reușit să facă din ediția #dreamers2018 un eveniment relevant pe piață de profil din România întărind ceea ce a promis încă de la prima ediție. Este un pas înainte spre a-l înscrie pe harta internațională a festivalurilor din Europa.

Festivalul a promovat arta în toate formele sale. Workshop-uri, instalații de artă modernă și neconvențională, activități distractive și educaționale pentru cei mari, dar și pentru cei mici, toate s-au regăsit în perimetrul AFTERHILLS. Cele 10 scene pregătite s-au bucurat zi de zi dar mai ales, noapte de noapte de un public numeros iar întregul amplasament, mai extins decât anul trecut, a permis tuturor celor veniți să se distreze în voie și să participe la fiecare activitate propusă de organizatori, parteneri, sponsori și prieteni ai festivalului.

Ieșenii au primit cu brațele deschise și cu multă căldură oameni de pretutindeni, vedete internaționale și naționale și pentru acest lucru, țin să vă mulțumesc într-un mod deosebit.

Ne vedem în 2019!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.