Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Carte de identitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Carte de identitate Share Carte de identitate


Carte de identitate este o carte a sufletului deschis, despre o mecanică a inimii de jurnalist mereu pe fugă, mereu în căutare de povești, dar care se oprește la un moment din viață pentru a-și afla propria poveste. Pentru a și-o înțelege.  

Sanda Nicola a scris cu sinceritatea pe care nu mulți dintre noi și-o mai permit. Cartea ei te duce prin copilărie, prin relația cu părinții, cu timpul, cu întâmplările care au făcut-o să sufere, să se bucure sau să iubească.

Sanda Nicola este și o supraviețuitoare, un corespondent ideal pentru publicul din fața micului ecran, mereu pregătit să se lase pe sine și să caute cuvinte și povești potrivite pentru telespectatori. Prin toată viteza cu care și-a trăit anii de până acum, a găsit liniștea de a se așeza la aceeși masă cu sine și de a povesti despre căderile libere din viața ei ca și cum ar sta la o cafea cu cititorul.

Sanda Nicola face o reverență în fața sincerității și își pune la propriu sufletul în carte, se dezbracă de toate greutățile și spune lumii că cel mai bun medicament este să fim sincere cu noi înșine.

Am putea să evadăm prin capitolele Sandei, să ne regăsim în unele pasaje și să ne însoțim cu libertatea și siguranța de a ne fi cunoscut foarte bine simțirile, gândurile și propria religie a lui „a fi”.

Sanda Nicola, mulțumim, pentru această minunată călătorie în noi, prin tine și prin experiențele tale.

Corina Giurgia

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.