Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Până în 25 iunie așteptăm donații pentru cauzele înscrise la SWIMATHON.ms 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Până în 25 iunie așteptăm donații pentru cauzele înscrise la SWIMATHON.ms 2018 Share Până în 25 iunie așteptăm donații pentru cauzele înscrise la SWIMATHON.ms 2018


În data de 10 iunie 2018 Fundația Comunitară Mureș a organizat cea de a 8-a ediție a evenimentului sportiv de strângere de fonduri pentru proiecte comunitare, SWIMATHON.ms.
Rezultatele evenimentului din 2018 în cifre:
– 23 proiecte înscrise;
– 47 echipe;
– 235 înotători;
– peste 57 000 lei strânși până la momentul actual;
– peste 700 de persoane au participat la eveniment!
Cum poți susține un proiect? Nu uita: până la data de 25 iunie poți dona oricând
1. Donează online – Intră pe site-ul www.swimathon.ms, accesează secțiunea proiecte, apasă
butonul Donează;
2. Personal la sediul Fundației Comunitare Mureș: Târgu-Mureș, Str. Avram Iancu Nr. 37, de luni până vineri între orele 8:00-16:00;
4. Contactează unul dintre înotători.
Dacă cunoști pe cineva care a înotat pentru o cauza la SWIMATHON.ms oferă-i sprijinul tău și donează orice sumă pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare realizării respectivului proiect.
“Suntem foarte bucuroși pentru faptul că și în acest an evenimentul a fost un real succes. Lucrând împreună cu echipele de înotători, am reușit să strângem până la momentul de față peste 57000 lei pentru cele 23 de cauze înscrise. Suntem foarte recunoscători tuturor persoanelor care s-au implicat în organizare sau în strângerea de fonduri. Suntem foarte mândrii de comunitatea mureșeană, pentru că de la an la an crește numărul persoanelor și companiilor care consideră că este important să susțină proiectele ONG-urilor din jurul nostru. Mulțumesc totodată sponsorilor evenimentului, fără ajutorul acestor companii nu am fi reușit să organizăm evenimentul: Accenture, HIRSCHMANN AUTOMOTIVE, Aquaserv, OPTIMOO, REEA, AAGES SA, Euro-Car Trading – Toyota, Jazz Blues Club.” Gál Sándor, director executiv Fundația Comunitară Mureș.
Prin evenimente sportive de atragere de fonduri de tipul SWIMATHON.ms sau prin alte evenimente care aduc comunitatea împreună, Fundația Comunitară Mureș oferă un cadru atractiv și relaxant pentru a promova și susține inițiative din oras. Persoană de contact:
+ Gál Sándor
+ mobil: +40.747.865096
+ e-mail: swimathon@fcmures.org

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.