Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salut București | Fugiți la Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut București | Fugiți la Cluj Share Salut București | Fugiți la Cluj


Motivul e simplu: între 21 iunie și 1 iulie are loc Jazz in the Park, unul dintre cele mai importante festivaluri urbane din România. Orașul va fi invadat de scene pe care mulți artiști de talie internațională vor susține recitaluri, iar activitățile conexe vor întregi tabloul. Șapte dintre concerte – care au loc la Opera Maghiară și la Muzeul de Artă – sunt pe bază de bilet sau abonament, în timp ce toate concertele din Parcul Central, de pe malul Someșului, din stradă și de la Pata Rât sunt cu intrare liberă și bilet neobligatoriu, pe care îl pot cumpăra cei care vor să susțină Fondul Jazz in the Park. Organizatorii festivalului vor să strângă la festival 30.000 de euro, din care să finanțeze 6 proiecte artistice și creative și să determine în acest fel comunitatea să se implice în susținerea artei.

Cele 11 zile de Jazz in the Park se anunță o adevărată revelație muzicală. Dacă pare prea mult, atunci ultimul weekend din iunie este cu siguranță o ocazie excelentă să (re)vezi Clujul, să descoperi muzica și muzicieni extra premiați și recunoscuți nu doar pe la noi, dar și peste tot în lume – Nouvelle Vague, Richard Bona, Alfa Mist, Nik Bartsch’s Ronin, Bill Laurance, Forq, Fanfare Ciocârlia, Sona Jobarteh, Soweto Kinch, Juan de Marcos Afro Cuban All Stars, Alfa Mist, MUSEcology (byron, Lucia, Silent Strike, Muse Quartet), Superpoze, Gallowstreet, Kroke, Koffie, Antal Gabor Trio, Luiza Zan Trio, JazzyBIT, A-C Leonte, Iordache, Exit Oz, Essential Notes. Așadar, e cazul să vă pregătiți bugetul și zilele libere și să faceți o excursie la Cluj, va merita din plin.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.