Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

O nouă premieră în orașul premierelor: Timișoara Craft Beer Festival

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O nouă premieră în orașul premierelor: Timișoara Craft Beer Festival Share O nouă premieră în orașul premierelor: Timișoara Craft Beer Festival


Rezistența anticaniculă continuă, luptele sunt grele dar cu o răcorire de cea mai mare calitate vom face faţă valurilor de căldură. Arma noastră este una veritabilă și ne va asigura o victorie savuroasă.

Prima ediție a primului festival de bere artizanală din Timișoara-TmCBF sau Timișoara Craft Beer Festival se va desfășura în perioada 15-17 iunie 2018 în Parcul Rozelor. Evenimentul va reuni toate berăriile artizanale din România și va încerca să familiarizeze publicul larg cu berea craft produsă local & național.

Datorită caracterului de nișă al publicului consumator, TmCBF este un manifest și o încercare de susținere a micilor producători de bere artizanală.

Evenimentul va fi completat de zona de street food (vor fi prezente food trucks cu burgers, specialități asiatice, deserturi etc.), concerte live cu Blazzaj (TM), Karpov Not Kasparov (BUC), The Case (TM) și djs locali DJ K-lu, Rapala, Calibro 45 & mulți alții, workshops, zone de lounge & întâlniri dintre berari și publicul larg.

Printre berăriile prezente se numără Bereta (TM), Ground Zero (BUC), Deranj (BUC), Hop Hooligans (BUC), Nemțeana (NȚ), Zăganu (GR), 1717 (SB), Klausen Burger (CJ), One Beer Later (BZ), Sikaru (BUC), Clinica de Bere (TM) & altele.

O nouă premieră în orașul premierelor: Timișoara Craft Beer Festival

Organizatorii sunt Bibliotheka (magazin specializat în bere, vinuri, băuturi spirtoase, produse din tutun și alte produse premium) & Bereta (cea mai nouă fabrică de bere artizanală din Timișoara). Timișoara Craft Beer Festival este mai mult decât orice o necesitate.

Este un eveniment de culturalizare, de familiarizare, de așezare a orașului pe harta trendurilor internaționale din 2018. Așadar vă așteptăm la o degustare de bere adevărată, la redescoperirea gustului autentic al unei beri de calitate făcută cu pricepere și dragoste.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.