Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

O oră pentru artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O oră pentru artă Share O oră pentru artă


Iulius Mall Iași este gazda expoziției de artă vizuală „O oră pentru artă”. Expoziția de pictură, diversă, surprinzătoare și plină de culoare este realizată de  copii afiliați Clubului de artă „Doamna de pictură” din Iași.

Coordonați de plasticiana Anca Coțovanu sub îndrumarea managerului de proiect Diana Ivanov, copii au reușit să realizeze cu succes adevărate opere de artă pe suprafețele de lucru.  

„Doamna de pictură” marchează finalul celui de-al cincilea an de creativitate printr- o noua expoziție “O oră pentru artă”- numele expoziției, dar si numele proiectului sub care se desfășoară mai multe tipuri de cursuri de artă plastică. Copiii cu vârste cuprinse între 5- 14 ani expun lucrări de o mare diversitate care criptează multe emoții și trăiri pe care doar reprezentarea grafică sau plastică le poate reda. Considerăm că abordarea pedagogică individuală a dat roade în clubul nostru și copiii își pot dezvolta personalitatea într-o atmosferă creativă fiind încurajați să se exprime în mod individual și  diferit. Mesajul acestei expoziții vine din dorința de a exprima necesitatea fiecăruia dintre noi de a se apropia de lucrurile spirituale, de culori și emoții pe care nici un lucru material nu le va putea înlocui vreodată. Aceasta apropiere trebuie cultivată de la cele mai fragede vârste și rezultatele le vom simți cu toții pe termen lung: copii, părinți și profesori. În concluzie, aceasta expoziție, o explozie de culoare și bucurie este o pledoarie pentru educație și artă în general. Vă invitam sa stați aproape de artă!” Diana Ivanov, artist plastic, membru fondator “Doamna de pictură”

Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Intrarea liberă!

Coordonator de eveniment, profesor Carmen Sîrbu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.