Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

”Tendințele de cromatică și stil în materie de nunți în 2018” de Dana Dancu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Tendințele de cromatică și stil în materie de nunți în 2018” de Dana Dancu Share ”Tendințele de cromatică și stil în materie de nunți în 2018” de Dana Dancu


  1. Nunțile în natură cu accent pe verdeață și lemn

Nunțile în mijlocul naturii sunt foarte căutate pentru 2018, fie că este vorba despre un restaurant pe malul unui lac în mijlocul orașului sau de un domeniu în afara aglomerației urbane. Pentru nunțile în natură, mirii renunță la decorațiunile cu iută sau pânză și optează pentru detalii din lemn care se regăsesc de la invitații, numere de masă și meniuri, până la decor, scaune și mese. De asemenea, mirii preferă multă verdeață în aranjamentele florale și aleg verdele ca și culoare principală a nunții.

  1. Preferință pentru nunți elegante

Nunțile elegante câștigă din ce în ce mai mult teren în fața nunților tematice, punându-se accent pe decorațiuni elegante și pe costume și accesorii clasice.

  1. Orientare spre aranjamente suspendate, supradimensionate

Mirii înclină mai mult spre mese cu un decor aerisit, preferând aranjamentele suspendate fie direct în tavan, fie pe alte suporturi. Sunt foarte apreciate aranjamentele florale și buchetele foarte bogate, chiar supradimensionate, cu accent pe culori luminoase, îndrăznețe și contrastante.

  1. Culorile metalice: argintul și cromul

Suntem martori la o trecere treptată de la auriu și arămiu spre detalii din argint și crom care vor fi metalele populare pentru anul 2018 în materie de nunți. Tot legat de culori metalice, este în continuare apreciată combinația de cupru cu marmură care denotă naturalețe și creează un echilibru deosebit între romantism și eleganță.

  1. Creativitate pentru mâncare și desert

În 2018 mirii pun accent pe idei creative de mâncare și desert, precum diferite tipuri de bufet: gogoși, gofre, clătite, înghețate, sucuri naturale, înghețată , sushi, meniu raw vegan.

  1. Orientare spre rochii boeme

Pentru 2018 miresele optează pentru rochii în culori neutre cât mai apropiate de culoarea pielii, cu detalii 3D, precum flori aplicate sau straturi de voal în trepte.

Cam acestea ar fi cele mai interesante tendințe pentru nunțile din 2018. Să aveți inspirație și să nu uitați: orice tendințe ați alege pentru nunta voastră, ele trebuie să vă reprezinte!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.