Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Meron

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Meron Share Meron


Home of great coffee

Înțelegem importanța unei cafele bune. Pentru noi, cafeaua nu se savurează doar dimineața, deși practic nu ne începem ziuă până nu turnăm prima băutură energizantă în ceașcă, dar n-avem probleme să mai bem câte o cafea sau 2 pe parcursul zilei, mai ales dacă vorbim de o cafea bună ca cea de la Meron.
La Meron găsim cafea pe toate gusturile, băuturi toate preparate cu grijă și atenție pentru a obține rezultate fantastice. Aici găsim cu siguranță varietate, de la băuturile clasice (Espresso, Doppio, Cappuccino), la cele mai iubite (Americano, White Flat, Irish Coffee) și chiar la cele mai aventuroase (seria Meron delights, niște băuture nesimțit de bune). Selecția Meron este eclectică și găsim pe la ei inclusiv mici gustări pentru acele momente în care simțim că ar merge ceva de mâncare lângă cafea: cookies, cheesecake, tarte, quiche-uri și alte aroganțe delicioase stau și-ți fac cu ochiul. E o cafenea-răsfăț, unde ideea de bază este că lumea se oprește în loc ca tu să petrecei câteva momente relaxante cu o cafea bună în mână.

Încearcă @ Meron
Cum am zis, pentru noi Meron e o cafenea de răsfăț, așa că de cele mai multe ori ne veți vedea cu o băutură din seria Meron Delights în mână precum un Oreo Coffee Shake sau un Toffifee Coffee Shake care se pot comanda fie reci sau calde și cu lapte de soia în loc de cel normal. Sunt destul de dulci, dar e ca o prăjitură bună de care nu te saturi (și are și cafea).

www.facebook.com/Meron 
Str. Napoca nr. 3

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.