Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Luminii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Luminii Share Festivalul Luminii


Sâmbătă, 16 iunie, va avea loc un eveniment destul de îndrăgit de clujeni ce își propune să ne scoată din cotidian și rutină și să ne lumineze puțin: Festivalul Luminii. Este unn eveniment național și organizat anual de către membrii Organizației Naționale „Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. Gașca de cercetași lucrează de zor de ceva timp la organizare și au pregătit o mulțime de surprize frumoase pentru publicul ce se va aduna în Parcul Central. Sute de lumânări micuțe și alte chiutoșenii vor transforma parcul pe care-l cunoaștem noi într-un loc cu adevărat magic, ca de basm.
Ediția prezentă anunță o nouă temă, cea a fericirii: „În prezent, ideea că fericirea este un lucru măreț, în calea căruia trebuie să alergăm mereu, a devenit tot mai populară. Prinși în agitația vieții cotidiene, adesea uităm că lucrurile mărunte, precum un zâmbet, un cântec sau găsirea unui strop de lumină la finalul zilei sunt, de fapt, cele care contează, cele care ne aduc bucuria sufletească.” Așadar, Cercetașii României îți aduc sute de luminițe în parc pentru a te ghida spre fericire. Spațiul magic ce va fi creat așteaptă publicul de toate vârstele să-l descopere și să particpe eventual și la activitățile speciale pregătite. În fiecare an Cercetașii ne aduc lumina, așa că hai să-i răsplătim și pe ei cu niște fericire!

16 iunie
Parcul Central
www.facebook.com/festivalul.luminii 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.