Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Câteva gânduri post TIFF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câteva gânduri post TIFF Share Câteva gânduri post TIFF


Ș-așa s-a mai dus o ediție de TIFF, adică vreo 10 zile pline de filme și evenimente. Pentru mine a fost ca un concediu pe care l-am făcut chiar în Cluj, chiar dacă de multe ori trebuia să car și laptopul după mine pentru a mai rezolva câte ceva la job. După experiența din acest an, s-au conturat câteva gânduri pe care mi-am dorit să vi le împărtășesc:
1. Ingmar Bergman părea băiat de gașcă și probabil ar fi fost distractiv să ieși cu el la o bere.
2. Să mergi consecutiv la 2 filme pare lucru ușor, dar data viitoare ar trebui ca cineva să se asigure cu ele nu rulează în părți diferite ale orașului.
3. Proiecțiile în aer liber sunt cele mai mișto, mai ales cele de la Institutul Francez unde vibe-ul e mai intim.
4. Chiar dacă vezi un film horror în timpul zilei și înconjurat de oameni, aparent asta nu înseamnă că n-o să ai vise dubioase pe urmă. Super.
Anul ăsta am încercat să ajung pe la cât mai multe proiecții, să compensez faptul că am lipsit la deschidere și la Weekend la Castel. Dar hei, deja ne putem nota în calendare TIFF-ul din 2019: 31 mai – 9 iunie. TIFF-ule, de revedem cu drag, anul viitor promit să fiu mai organizată! Până atunci, ne așteaptă multe lucruri prin oraș, multe festivaluri care bat la ușă și măcar un eveniment la care noi ținem foarte mult, și anume Cluj Pride 2018. Dar despre el aflați mai multe în paginile următoare.  
Cătălina Mătăsaru

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.