Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Blend. Brews & Bites

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Blend. Brews & Bites Share Blend. Brews & Bites


De fiecare dată când vă povestim câte ceva despre Blend, ne concentrăm în special pe bere. Asta și pentru că Blend și-a propus să pună la înaintare diverse sortimente de beri cu care să ne încânte, iar seria de evenimente de tip „Blend Tap Takeover”, în care timp de 1 weekend ni se oferă o șansă să ne răsfățăm cu șiruri de halbe, ne cam ia mințile și greu reușim să ne concentrăm despre altceva.
Dar acest articol este despre latura culinară a localului, care merită din plin să fie și ea în atenția noastră. Din bucătăria lor reies o grămadă de chestii pe care le-am putea numi „finger food” și care merg perfect chiar cu acele beri excelente pe care le savurăm pe la ei. Blend are un concept culinar lipsit de fițe, care-ți permite să te răsfeți cu burgeri, bagels, sandwich-uri, salate și deserturi gustoase. Mai au și o componentă de „Blend Specialities” unde situația e ceva mai fancy și puteți încerca un steak din antricot Black Angus maturat, cu chimmicchurry și cartofi, deși noi de multe ori ajungem la o porție de aripioare de pui cu potato skins.
Deși e pe Piezișă, e clar că Blend propune un alt vibe față de celelalte localuri din zonă. I-am spus la un moment dat că este o „altă față a Piezișei”, mai puțin studențească și ceva mai classy. Dar să știți că atmosfera la Blend e una mereu relaxată, fără pretenții, în care oamenii vin cu un scop clar: să se bucure de ceva bun.

Str. Piezișa nr.8
0770 552 957
www.facebook.com/Blend.BrewsAndBites 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.