Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 8-14 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 8-14 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 8-14 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu


Ce recomandări are Horia pentru noi în următoarea perioadă? Avem teatru, concerte și expoziții !

1. Vineri, 8.06, ora 21.30, Sarmalele reci, la Fabrica

Am tot avut ocazia să mă văd în ultima vreme cu Zoltan Andras și cu Emil Viciu, ba să îi și ascult. Povestesc la fel de fermecător precum cântă. În tot cazul, o recomandare fierbinte pentru această porție de Sarmale reci!

3. Duminică, 10.06, ora 20.00, Nebun din dragoste, TNB

La capătul unei ore și jumătate de spectacol pleci aproape epuizat de festele grotești ale destinului, de sarcasmul hazardului, de incalculabilele consecințe ale unei existențe duble asupra altor destine.

4. Luni, 11.06, ora 19.00, Nightlosers, la Fabrica

Clubul de pe strada 11 iunie aniversează un deceniu cu cea mai simpatică trupă de blues autohtonă. Pe câtă bucurie, pe atâta ironie încape în muzica trupei lui Hanno Hoefer, pentru care am un deosebit respect.

5. Marți, 12.06 2018, ora 18.30, Stampe japoneze din secolele XVIII și XIX, la TNB

În foaierele Sălii Studio va fi prezentată o selecție curatorială de peste 140 de stampe japoneze din secolele XVIII și XIX, cu Actori și scene de teatru Kabuki, provenind din colecția privată George Șerban.

 

5 TO DO în București 8-14 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Cine e Horia Ghibuţiu?

Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri. Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută