Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

„5 minute” de Alin Vaida

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „5 minute” de Alin Vaida Share „5 minute” de Alin Vaida


Stres, nervi, multe telefoane, nopți nedormite, emoții, beri, multe beri, greață, certuri, somn, fugă, dureri, efort, planuri, hărți, ședințe, mailuri, gânduri, frustrări, bucurii, țigări fumate, obiecte cumpărate aiurea doar de dragul de a face altceva, îmbrățișări, bancuri, hârțogăraie, sfaturi, conversații, revelații…

Cam așa arată ultima lună din viața unui organizator de evenimente. De ce să treci prin toate astea? Motive sunt multe. Pe termen lung, cred că fiecare dintre noi are un plan, un vis, un obiectiv, o obsesie care ne motivează. Dar pe termen scurt, vă jur că acele 5 minute pe care le trăiești imediat când ți se termină evenimentul și îți dai seama că ai reușit cumva încă o dată sunt neprețuite. Dai 365 zile pentru doar 5 minute.

Clujul și-a creat de câțiva ani reputația de oraș al festivalurilor. Și pe bună dreptate. Odată ce dă căldura, orașul prinde viață. A început Primăria, cu Zilele Clujului. A urmat TIFF-ul. Apoi, mergem la sport. Apoi urmăm noi cu Jazz in the Park. Nici nu strângem bine că vine Street Food. Apoi Electric Castle și Untold. Și multe… multe altele.

Unii nu prea merg la evenimente. Alții se bucură că au program în fiecare weekend. Unii urmează să-și trăiască cele mai frumoase clipe ale vieții, iar pentru câțiva nebuni urmează acele zile pentru care au muncit un an întreg.

A început sezonul de evenimente la Cluj! Bucurați-vă de el. Pentru voi, dar și pentru noi, cei care ne hrănim din bucuria voastră. Și baftă tuturor celor care au ceva de arătat vara asta!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută