Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Copper’s

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Copper’s Share Recenzie pe bune | Copper’s


Copper’s: Epicentrul lui „foarte bine”

Două baruri, o terasă spectaculoasă și câteva  dintre cele mai tari evenimente urbane, iată motivele pentru care la Copper’s Pub nu te plictisești nicio secundă! Meniul e american style oriented, cu burgeri și sandvișuri, dar găsiți de toate aici, de la tartar de ton roșu și carpaccio de vită cu rucola și caju, până la coaste de porc, cotlete de vițel sau de berbecuț și câteva variante de paste. Colorat, primitor și de obicei aglomerat, locul găzduiește multe concerte de jazz (dar și alte genuri), proiecții de filme clasice, petreceri și seri dedicate muzicii pe vinil. Mansarda este una dintre cele mai spectaculoase și mai dotate (pentru concerte) din câte am găsit prin puburile bucureștene, astfel că există chiar și premisele unor evenimente de anvergură (poate un festival de jazz?).

Recenzie pe bune | Copper’s

Mâncarea ne făcuse de multe ori cu ochiul, dar de data asta am hotărât că e cazul s-o și testăm. Aperitivul a fost spectaculos: Haloumi cu salată și un excelent sos de iaurt cu sfeclă roșie, usturoi și lămâie (rozaliu, de la sfeclă, dar incredibil de gustos!). Combinație foarte bună de culori, arome și texturi, un fel inventat parcă pentru seri de vară cu beri și muzică bună. Burgerul casei (nivelul 1, au și variantă dublă, pentru oaspeți foarte înfometați) s-a dovedit a fi în aceeași notă foarte reușită. Carnea ideal făcută, sosurile și chifla cu semințe foarte nimerite în context și un accent sărat indus excelent în ecuație de felia de bacon prăjit. Una peste alta, o experiență foarte bună și un loc pe care vi-l recomand sincer.

Recenzie pe bune | Copper’s

Copper’s se află pe strada Hristo Botev la numărul 25, foarte aproape de vărsarea în Calea Călărașilor.

Loc excelent pentru mâncat, băut și socializat, mai ales în contextul unora dintre multele evenimente care se organizează aici.

Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută