Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Planifică vacanțe memorabile: mici sfaturi care vor face diferența!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Planifică vacanțe memorabile: mici sfaturi care vor face diferența! Share Planifică vacanțe memorabile: mici sfaturi care vor face diferența!


Începe vremea vacanțelor iar unul dintre cele mai dificile aspecte de care te vei lovi până să o tulești pe meleaguri străine e planificarea. Există o vorbă ”Repetiția e mama învățăturii”, care în acest caz s-ar putea traduce astfel, gândește-te la cele mai recente vacanțe ale tale și încearcă să-ți amintești de ce anume ai avut nevoie, dar ți-a lipsit din bagaj.

Încearcă să-ți creezi un kit de călătorit la care să revii de fiecare dată: un troler nu foarte mare, un rucsac de spate de zi cu zi, saci vidați pentru haine, produse de cosmetică și îngrijire în recipiente cât mai mici etc. Acum că bagajul e aproape gata, e momentul să te interesezi cum vei ajunge de la aeroport la cazare, dacă ai magazine alimentare în preajma cazării și cum poți ajunge la obiectivele turistice pe care le ai în vedere.

Fă un traseu cât mai eficient, separă obiectivele pe care le poți face la pas de cele pentru care vei avea nevoie de un transport. Caută cele mai apreciate restaurante, pub-uri și cluburi pe gustul tău, iar apoi verifică prețurile pe site-uri pentru fiecare în parte.

Lasă-ți loc în program pentru o experiență spontană și încearcă să nu lași nimic să te supere în aceste zile! Să ai o vacanță reușită stă în mâinile tale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută