Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Mamaia – Cea mai în vogă stațiune de pe litoralul românesc!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mamaia – Cea mai în vogă stațiune de pe litoralul românesc! Share Mamaia – Cea mai în vogă stațiune de pe litoralul românesc!


Dacă înainte de anii 2000, Mamaia era considerată o stațiune ideală pentru familiile cu copii, recent și-a reorientat un pic standardele transformându-se treptat într-un mic paradis al fițelor destinat românilor cu bani. Astfel, stațiunea pare astăzi captivă între două lumi contrastante, una a hotelurilor de 5 stele cu plaje private și cluburi de lux și alta a hotelurilor comuniste ajunse în prag de ruină.

Asta nu te oprește însă să profiți pentru câteva zile de soare și de apa mării, indiferent că alegi să te relaxezi pe un șezlong pe o plajă privată sau să-ți întinzi cearceaful aproape de mare. După ce ți-ai luat doza de soare, te poți distra la Aqua Magic. Ai tobogane pe alese, piscine și bazine de toate dimensiunile, baruri și terase pentru momente de respiro. Dacă ești curios cum se vede stațiunea Mamaia de la înălțime, fă o plimbare cu telegondola, are un traseu de 2 km pe care îl parcurge la 50 metri înălțime în aproximativ 8 minute.

Unul dintre cele mai populare locuri din stațiune e Satul de vacanță, unde poți testa trenulețele, mașinuțele și caruselele. Dacă ajungi la Mamaia la începutul lunii iulie nu rata al doilea capitol al Neversea, cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră.  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută