Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Liga I. FC Hermannstadt țintește sus!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Liga I. FC Hermannstadt țintește sus! Share Liga I. FC Hermannstadt țintește sus!


Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, se declară dezamăgit de jocul echipelor care joacă în această ediție de campionat în play-out-ul Ligii 1.

”Eu cred că organizarea pe care o avem la echipă ne ajută foarte mult. Dacă mă întrebați ce lipsește în Liga I, e nivelul jocului. Pe mine m-au impresionat doar unii jucători și prestația lor, nu echipele. Cred că acolo e diferența. Nu am văzut la echipele din a doua jumătate a clasamentului o organizare a jocului. La Mediaș sunt jucători foarte buni, peste ce avem noi dar nu au reușit să ne bată. Am stat foarte bine în teren, ne-am dorit mai mult victoria și balonul e rotund”, a glumit Birț.

" "

FC Hermannstadt își propune ca obiectiv sezonul viitor intrarea în play-off. ”Meciurile din play-out nu mi se par foarte concludente. Nu ne interesează play-out-ul. Dacă-ți dorești play-out-ul înseamnă că vrei foarte puțin. Vreau să vă spun altceva. Noi am jucat cu patru echipe de Liga 1 și le-am bătut. Ce alt exercițiu să avem?”, a mai spus Birț.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută