Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

#keepcalm și află ce trucuri te scapă garantat de stres!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii #keepcalm și află ce trucuri te scapă garantat de stres! Share #keepcalm și află ce trucuri te scapă garantat de stres!


Probabil te-ai săturat să tot auzi sfaturi despre cum să gestionezi stresul, dar trebuie să admiți că atunci când te confrunți cu acesta, ești în stare să te agăți de orice te-ar putea scoate din apele tulburi. Dacă ”orice” sună prea riscant pentru tine, atunci avem câteva tipsuri care funcționează de fiecare dată. E foarte important să identifici dacă problema cu care te confrunți pe moment e una care te va afecta pe termen lung sau e nevoie doar să tragi o gură de aer proaspăt și să mergi mai departe, menţinerea lucrurilor în perspectivă este crucială pentru gestionarea stresului.

Oricare ar fi problema care te supără, te va ajuta enorm să-ţi faci o listă cu toate soluţiile posibile, din care să o alegi apoi pe cea mai potrivită ţie. Faptul că ai un plan de bătaie poate reduce considerabil stresul. Controlul asupra modului în care reacţionezi la situaţii stresante stă cu totul în mâinile tale. Dacă simți că lucrurile îți scapă printre degete, acceptă sprijinul emoţional al celorlalţi. Învață să refuzi orice solicitare în plus venită la job sau în familie, atâta vreme cât dăruirea de sine poate neglija respectul faţă de tine. Pauzele și practicarea activităților relaxante pot face miracole.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută