Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018 Share City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018


Săptămâna acesta este sub semnul „Festivalului”, cu ascendent în „Film” și în conjuncție cu „Muzica”. Weekend-ul este pentru retrospectiva TIFF, filme „Super”, concerte eco-friendly în Parcul Izvor (Natura Fest), la iarbă verde în Grădina Botanică (The Fresh) sau concerte ca între prieteni în cafenele discrete. De luni continuăm cu BIFF 2018 și… restul previziunilor sunt tot favorabile.

RETROSPECTIVA TIFF 2018 LA BUCUREȘTI

" "

Cei care nu au reușit să ajungă la Cluj-Napoca în timpul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), au ocazia să vizioneze la Cinema Elvire Popesco, până pe 10 iunie, o selecție de aproape 30 de filme din programul ediției de anul acesta a festivalului. Retrospectiva cuprinde filmul câștigător al Trofeului Transilvania, Moștenitoarele / The Heiresses (r. Marcelo Martinessi), filmul distins cu Premiul Juriului Francofon, Rugăciunea / La prière (r. Cedric Kahn), precum și toate cele 7 filme incluse în „Close-up Ingmar Bergman”. Programul complet al proiecțiilor este disponibil pe site-ul www.elvirepopesco.ro.

City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018

FESTIVAL: Bucharest International Film Festival 2018

În perioada 11-16 iunie se desfășoară cea de-a XIV-a ediție Bucharest International Film Festival (BIFF 2018). Festivalul vine cu premiere ale unor filme premiate internațional (la Veneția, Berlin, Cannes etc.) și cu două noi secțiuni: scurt metraj și film israelian. Filmele vor fi proiectate la ARCUB, Cinema PRO, Institutul Cultural Român, Cinema Elvire Popesco și Cinemateca Union.

City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018

CONCERT: Petra Acker & The Band

Petra Acker & The Band (Albert Tajti, Michael Acker, Gabi Matei) ne invită la concertul de lansare a primului EP al trupei, intitulat „Never Been Better”. După 7 ani de prietenie muzicală, cei patru au dezvoltat un groove unic, cu ritmuri și armonii de nu-soul, afro, R’n’B, gospel, hip-hop, jazz și funk. Invitat special: Dan ‘Bozo’ Mitrofan. – pe 10 iunie, ora 19:30, la Green Hours jazz-café.

City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018

FESTIVAL: The Fresh in The Garden

Sâmbăta aceasta, pe 9 iunie, The Fresh ne-au pregătit o nouă sărbătoare într-un cadru potrivit distracției și muzicii proaspete, în Grădina Botanică. Trupa bristoleză indie rock Coasts vine pentru prima dată în România și vor impărți scena cu Subcarpați (pentru prima dată acustic), Deliric x Silent Strike feat. Muse Quartet, Yarah Bravo și Valeria Stoica. – de la ora 14:00.

City Life de București pentru weekendul 8-14 iunie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută