Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cele mai tari festivaluri ale verii!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cele mai tari festivaluri ale verii! Share Cele mai tari festivaluri ale verii!


Dacă n-ați deschis încă fereastra și n-ați ascultat ciripitul păsărelelor scoateți nasul în soare și aflați că a venit vara. Asta înseamnă și petreceri până la răsărit, DJ celebri în toată lumea, zeci de mii de oameni sărind la unison pe beat-uri sau primele raze portocalii ieșit timid din valurile mării. Zile și Nopți vă prezintă mai jos o selecție a celor mai distractive festivaluri ale acestei veri, acele locuri mitice unde nu există noapte și zi, iar prietenii îți sunt aproape clipă de clipă.

N-are rost să-i mai facem o introducere, toată lumea au auzit de UNTOLD. La propriu. Cei mai tari artiști vor concerta la Cluj, între 2 și 4 august. Printre numele anunțate se numără mai mulți artiști și trupe recunoscute la nivel internațional, precum The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Alesso sau Dimitri Vegas& Like Mike. Iar cel mai așteptat dintre ei la fiecare ediție UNTOLD – Armin van Buuren – vine anul acesta cu o surpriză. “Salutare, România. Suntem The Chainsmokers și venim în România pentru prima dată la vara, la festivalul UNTOLD. Va fi incredibil, va fi un show memorabil, suntem super nerăbdători, sperăm ca și voi. Ne vedem acolo!”.

Sora mai mică și la fel de nervoasă a lui UNTOLD stă pe malul mării. O cheamă NEVERSEA și între 5 și 8 iulie dă petrecere mare pe plaja din Constanța. Printre invitații cu ștaif se numără John Newman, Scooter, Redfoo, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker. Preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este 449 de lei plus taxe, acestea putând fi achiziţionate de pe siteul evenimentului. De asemenea, bilete la Neversea sunt disponibile şi abonamente VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.

Tot pe lângă Cluj se ține și celebrul Electric Castle între 18 și 22 iulie. Printre cele mai recente nume anunțate se numără: Jessie J. și Mura Masa, artist dublu nominalizat la premiile Grammy. De asemenea, va fi prezent și unul dintre cei mai cunoscuți artiști din zona DubStep, Jeff Abel aka Excision. O altă prezență este a italianului The Bloody Beetroots. Acesta a colaborat cu Steve Aoki, Paul McCartney sau Tommy Lee. Pe scena de la Electric Castle mai urcă și St. Germain, o formație cu vechime, care combină muzica house cu nu-jazz. Veteranii de la Groove Armada vor fi și ei prezenți pe scena Electric Castle 2018. Un alt nume important este și al lui Tchami, un DJ francez care a produs, printre altele, muzică pentru Lady Gaga.

Pe ritmuri similare, trupa britanică The Kooks va concerta la cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well, care va avea loc pe 11 şi 12 august 2018, pe domeniul Ştirbey din Buftea. Trupa The Kooks, formată în 2004, va aduce pe scena de la Summer Well un indie rock cu influenţe puternice atât din zona “invaziei britanice” din 1960, cât şi din cea post-punk. Trupa a fost premiată cu discuri de platină de şapte ori, în Marea Britanie, Australia şi Irlanda, are o nominalizare la Brit Awards şi s-a situat pe primele locuri în topurile britanice.

Nu în ultimul rând, AWAKE Festival va avea loc în perioada 17-19 august și va reveni într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornești, la doar 20 de minute de Târgu Mureș. Wilkinson în fomula live, Milky Chance,

The Subways, alături de The Parlotones, Fink, Subcarpați cu invitați speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Satra B.E.N.Z. și alții.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.